IK BEN BLIJ !

 

Al een tijdje loop ik rond met het plan om wat nieuws te gaan ondernemen. Een deeltijd baantje zoeken? Blijft een moeilijk idee voor zo’n vrije vogel als ik ;).

Mijn beroep als yogadocente weer oppakken? Vooral ontspanningsoefeningen begeleiden, loopmeditaties en visualisaties vond ik erg fijn om te geven.

Schilderlessen of -workshops?   JA !

Maar wat als ik nu van de talenten die ik heb het beste bij elkaar voeg?

Ik ga schilderlessen/-workshops geven in combinatie met de ontspanningsoefeningen vanuit de Yoga. Iedere les beginnen met een kwartiertje heerlijke ontspanning, visualisatie of meditatie. Hoofd leeg en daarna lekker schilderen waarbij je alle ruimte hebt. Meditatief muziekje op de achtergrond.

Ik ben vanmorgen op pad geweest om een ruimte te bezichtigen waar ik dit zou kunnen bewerkstelligen. En weet je wat?

Alles viel op zijn plaats... een mooiere ruimte kan ik me niet voorstellen. Ik stapte naar binnen en voelde me meteen thuis, als een warme deken om me heen. Heerlijk ruim, veel licht, alles aanwezig om te ontspannen (matjes, ruimte en behaaglijk warm). Tafels, extra tafels voor als ik héél veel cursisten heb (wat ik hoop natuurlijk). Een gezellige keuken waar koffie/thee en vanalles genuttigd kan worden. Met mooi weer kunnen we naar buiten, uitzicht op weilanden, groen en natuur.

Lokatie:

Het Bergkristal

Belversestraat 40 te Haaren (NBr)

 

 

Mijn doel is om begin april te starten met mijn Workshops op zaterdagochtend en op woensdagavond.

Kosten zullen in totaal voor 3 dagdelen van 3 uur op € 99,- komen inclusief alle materialen (in overleg) koffie, thee en wat lekkers.

Meer info en data volgt nog.

Als je interesse of vragen hebt kun je me mailen: info@dionnevandenbijgaart.nl

Ik hoop je te mogen ontmoeten en dat je net zo blij hiervan wordt als ik.

Dionne