GESLAAGDE WORKSHOP

Met veel voldoening kijk ik terug op 3 mooie avonden met 9 leuke cursisten. Allemaal vrouwen deze keer, mannen mogen ook hoor!

Het is zo gaaf om te zien wat er ontstaat, zelfs door mensen die nog nooit geschilderd hebben. En hoe ze geïnfecteerd raken... twee vrouwen die nog nooit geschilderd hadden komen nu op schilderles, heerlijk vind ik zoiets. Dat je wat aanrijkt en dat er een nieuwe wereld zich ontvouwt.

Ik vond het ook erg fijn om de lessen te starten met een ontspanningsoefening of visualisatie, mensen komen dan echt even "aan" en beginnen vanuit een innerlijke rust te schilderen. Ik hoop nog wat evaluatieformulieren te ontvangen, altijd goed te weten hoe de cursisten het hebben ervaren zodat ik me kan verbeteren.

En natuurlijk mogen jullie even meeblieken naar de mooie resultaten.

 

 

 

 

En nu kijk ik uit naar de Dag-workshops op 4 mei en 1 juni. Dan gaan we weer lekker aan de slag met al dit moois en tevens serveer ik een bourgondische lunch en eventueel afsluiten met een glas wijn en hapje. En "mijn mensen" komen met wat moois thuis, hun eigen schilderij of boedha-beeld, wat thuis een bijzondere plaats krijgt, waar je kaarsjes bij brandt. 

Ik hoop nog veel cursisten te mogen ontvangen.